omega tamplarie focsani vrancea
Telefon sediu
0237 231.444
omega tamplarie focsani vrancea
Adresa: Bd. Unirii, nr 1,
Focsani, Vrancea
omega tamplarie focsani vrancea
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata, Duminica INCHIS

Rulouri și obloane

RULOURILE aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

RULOURILE suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: Rulouri care au capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acesta sa fie tencuibil numai la exterior. Rulouri care au capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acesta sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara rulourile pot face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

rulouri exterioare focsani vrancea

Principalele beneficii ale rulourilor exterioare sunt:
– Umbra: posibilitatea dozarii luminii naturale;
– Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii;
– Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului;
– Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
– Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie

Rulourile pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte.

Prezentare configuratii
– Rulouri exterioare aplicate cu plasa de insecte integrata si actionare manuala sau electrica eventual cu telecomanda
– Rulouri exterioare suprapuse- cu actionare manuala sau electrica eventual cu telecomanda

Din punct de vedere al actionarii, rulourile exterioare se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

In situatia in care doriti sa beneficiati si dvs de avantajele produsului Omega Tamplarie, va rugam sa ne contactati.

omega tamplarie focsani vrancea